Предложения и Проблеми относно играта.
#11 VVP Geckos 21.01.2018 10:06
VVP Geckos
197 Posts
Since 26.11.2017

This post has been removed

#12 Red London 21.01.2018 12:25
Red London
91 Posts
Since 26.11.2017

Ще спрете ли да хленчите на всяка тема,така няма да се оправят нещата и аз да съм и аз ще я заеба играта и ще ви оставя на произвола на съдбата.Админа се появи и вие веднага го нападнахте вместо да го мотивирате с нещо само хленчите като вдовици за ....напълно го разбирам админа и го подкрепям.Докато държанието на играчите към него не се нормализира едва ли ще се появи пак айде малко по "мъжествено" да я караме уж сме големи хора.

#13 Plamo 21.01.2018 13:06
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Ако не се лъжа и прихода от купата не е раздаден, но...да не мрънкаме майната му, че админа ни е избоцкал :)

#14 VVP Geckos 21.01.2018 14:42
VVP Geckos
197 Posts
Since 26.11.2017

Red London, като гледам админа ти даде права на МОД и ти вече се помисли за някой... триеш коментари, където са свързани с темата и пишеш пълни глупости извън нея + това използваш думи и неща, където не би трябвало да са присъщи за един МОД ;) Ясно ми е, че за теб е нещо голямо в живота да си МОД и да можеш да триеш коментар и ида слагаш наказания, но поне си върши работата, както трябва, а не да се правите на някакви адвокати... аз не съм против админа, а обратното... виж ми мненията и нещата последните 2 месеца и ще разбереш за какво ти говоря...
Админа, къде се е появил, ак оговориш преди 2 месеца... да дойде човек, който искаше да направи нещо с играта, но не се знае, какво става... няма как да ми кажеш ,че тея елементарни неща, като мачове и приходи от купи не може да се оправят а точно 10 минути ;)
Пределно ясно ми е, че като искаме коренно да променим играта и се правят нововъведения и т.н.. ще има и бъгове и всичко, но поне да има някква реакция и от него, а не да се съри все едно е на 15 години... то доволни и недоволни ще има постоянно... а и щом иска да изкара някой лев така... нека го направи заедно с НАС и да действа леко по лека , но с комуникации с хората за да се знае, какво става!
Ако и този коментар не ти е присърце може да го изтриеш.. нали все пак си с превилегии... а и преди да си помислиш, че вярно си БОГ в играта... преди 10 години и аз съм бил и МОД и в РО(ако даже помниш и знаеш, какво е това) и т.н. и т.н.. ;)8)

И пак апелирам към админа поне да се яви и да каже, какво следва, а не в 00:10 да се отварят нови теми, че играчите не са вдигнали години и новия сезон не е подготвен ;)(beer)

#15 Corinthians 21.01.2018 15:55
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Ако някой не е разбрал админа, ще го кажа отново. Форума е оставен само и единствено да си дискутирате Вие потребителите теми, които прецените за добре. Ако има проблем с играта моля да използвате каналите за докладване на проблем.

#16 VVP Geckos 21.01.2018 16:32
VVP Geckos
197 Posts
Since 26.11.2017

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ако някой не е разбрал админа, ще го кажа отново. Форума е оставен само и
единствено да си дискутирате Вие потребителите теми, които прецените за добре.
Ако има проблем с играта моля да използвате каналите за докладване на проблем.</blockquote>
Поне има включване... може да сме спокойни, че е все още в играта, но с тези тъпи изказвания не се знае дали ще се работи по нея... поне пускай по-чевто новини за да знаем дали да продължаваме да играем и да пращаме смс или да си се отдадем на други занимания ;) (beer)
Това е най-лошото нео да няма комуникация с потребителите...

#17 FC Donovete Mezdra 21.01.2018 17:09
FC Donovete Mezdra
1169 Posts
Since 22.05.2007

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Ако някой не е разбрал админа, ще го кажа отново. Форума е оставен само и
единствено да си дискутирате Вие потребителите теми, които прецените за добре.
Ако има проблем с играта моля да използвате каналите за докладване на проблем.</blockquote>
Абе я не се прави на интересен, ами си погледни играта!!! Бъг след бъг, и после пак бъг ;)

#18 Tania 21.01.2018 17:39
Tania
89 Posts
Since 04.01.2013

Като отпаднат още един-два турнира ще си играем само РПС!?(chuckle)

#19 Чаворселона 21.01.2018 17:47
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Получих отговор от админа, че този сезон СКК няма да има!

#20 Plamo 21.01.2018 18:19
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Получих отговор от админа, че този сезон СКК няма да има!</blockquote>
Е то това ясно, след като тази вечер трябва да остареят играчите и да почне новия сезон...дано започне нормално и дано даде и прихода от Купата, че нещо липсва :)